Radek Štepanek glavni kandidat za trenera Đokovića?
Štepanek i Đoković

Radek Štepanek glavni kandidat za trenera Đokovića?

Radek Štepanek, nekadašnji osmi teniser svijeta, jedan je od glavnih kandidat za novog trenera Novaka Đokovića.

Najbolji srpski teniser otpustio je kompletan stručni štab početkom maja, da bi posle turnira u Rimu prije dvije nedjelje objavio da će raditi sa Anderom Agasijem, piše B92.

Međutim, legendarni Amerikanac nije u stanju da se u potpunosti posveti Novaku, zbog velikog broja privatnih obaveza, pa je bio sa njim samo u prvoj nedjelji Rolan Garosa.

Kako prenosi dnevni list 'Politika', glavni adut za angažovanje češkog veterana jeste dugogodišnje prijateljstvo sa Srbinom, s kojim često trenira i provodi slobodno vrijeme. 

S druge strane, tridesetosmogodišnji Radek zbog povreda nije odigrao nijedan meč još od početka godine i Australian Opena, pa je sve bliži odluci da se povuče. 

Ipak, 'Politika' navodi da dolazak Štepaneka ne mora da znači prekid saradnje sa Agasijem, pa nije nemoguće da spomenuti dvojac vidimo zajedno u Novakovom boksu u budućnosti. 

U međuvremenu, Nole je sa porodicom stigao u Beograd – gdje će započeti pripreme za Vimbldon, pošto neće igrati niti jedan turnir prije trećeg Grend Slema sezone.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.