Koristite ove namirnice i grudi će vam biti uvijek čvrste
Ilustracija

Koristite ove namirnice i grudi će vam biti uvijek čvrste

Za grudi na "mjestu" važno je da unosite puno proteina, vitamina, minerala i kalcijuma.

 Potpuno izbacite kafu i cigarete, a čudesan efekt imaće i redovna masaža i to sastojcima koje već imate u kuhinji, prenosi B92.

Maslinovo ulje

Ovo je jedan od najboljih preparata iz kuhinje. Osim što povoljno djeluje na kožu, kosu, a i zdravlje, svakodnevnom masažom maslinovim uljem, grudi će duže ostati zategnute i na mjestu.

Bademovo ulje

Ovo ulje gotovo da ima čaroban efekt na grudi, jer ih doslovno može podići. Svakodnevne masaža grudi bademovim uljem ubrzava cirkulaciju i jača protok krvi, što vremenom izaziva "push-up efekt".

Žumance i krastavac

Krastavac je s razlogom nezaobilazan sastojak mnogih kozmetičkih proizvoda, jer je pun vode, pa savršeno hidratizira i osvježava kožu. Sa druge strane, žumance jajeta je hranjivo i ima učvršćujući efekat. Pomiješajte ova dva sastojka u pastu i izmasirajte grudi, pa ostavite da stoji sat vremena. Ovaj tretman praktikujte jednom nedjeljno.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.