Grizman i naredne sezone u Atletiku
Antoan Grizman

Grizman i naredne sezone u Atletiku

Francuski fudbaler Antoan Grizman rekao je danas da će i naredne sezone igrati u Atletiko Madridu jer je tom španskom klubu zabranjeno dovođenje novih igrača u ljetnjem prelaznom roku.

"Odlučio sam da ostanem. Ovo je teško vrijeme za klub. Otići sad bi bio nizak udarac", rekao je Grizman za francuske medije i dodao da se nada da će klub dovesti dobra pojačanja u januaru 2018. 

Sud za sportsku arbitražu u Lozani je ranije ove nedjelje odbio žalbu Atletika koju mu je izrekla Disciplinska komisija Fifa, što znači da taj klub sve do januara 2018. godine neće moći da angažuje nove igrače. 

Grizman je, prema navodima medija, bio vrlo blizu prelaska u Mančester junajted.

Francuski napadač je u tek završenoj sezoni postigao 26 golova i upisao 12 asistencija. On je u Atletiku od 2014. godine, a prije toga je nosio dres Real Sosijedada.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.