Evo kakve je zdravstvene probleme Ceca imala posljednje 2 godine
Foto: RAS Srbija

Evo kakve je zdravstvene probleme Ceca imala posljednje 2 godine

Zdravstveni problem koji je Ceca imala, uticao je i na njen fizički izgled.

Folk diva je otkrila da je seksepilnog manekena pronašao njen tim, a da joj se Florijan dopao čim su se upoznali.

"Ja mislim da je on svačiji tip muškarca, izuzetno lijepo izgleda i atraktivan je. Ima fenomenalno tijelo i lijep je momak. Rijetko se nađe da bude i lijep i zgodan, što bismo mi žene rekle - savršen. Florijana je pronašao moj tim, ništa što se dosad nije dešavalo, sjajno smo sarađivali, bilo je zabavno, poklapaju nam se energije", otkriva Ceca, koja je scene za ekranizaciju ove pesme snimala u Crnoj Gori, a režiju spota potpisuje “Toxic studio”.

Ono što su svi primijetili kada se na promociji pojavila u pripijenoj bijeloj haljini je to da izgleda fantastično.

"Poslije 40. godine tijelo se samo po sebi zateže, uteže, pa sve bude gdje treba i kako treba. Pazim šta jedem, pijem mnogo vode i aktivna sam fizički. Jedan moj koncert je kao da radim svaki dan trening u teretani. Nikad se nisam hranila nezdravo. Ja sam inače mesojed, volim meso i salate, ne volim tijesta i sve što goji. Ne volim slatko. I sva četiri posta tokom godine postim i jedem ribu. Sve je to uticalo da se moje tijelo sredi", otkriva Ražnatovićeva.

Ona dodaje da na njen odličan izgled utiče i činjenica da je pobijedila sve zdravstvene probleme sa kojima se borila posljednje dvije godine.

"Imala sam zdravstveni problem. Posljednje dvije godine sam kuburila sa zdravljem, ali ništa strašno, sve se to sredilo, sad je sve ok", priča Ceca i objašnjava u čemu je bio problem.

"Zadržavala mi se voda u organizmu i imala sam usporen metabolizam, ali, ipak, ništa to nije bilo toliko strašno, ništa što se i drugim ljudima ne dešava. Najvažnije je da se sad sve sredilo", nasmijano govori folk diva, koja se, kako kaže, i pored problema, nije plašila.

"Zaista nisam, prosto, nije to bilo ništa ozbiljno. Nisam ja imala nikakve tegobe. To je jednostavno nešto što se desi u životu", kaže Ceca.

Na kraju, Ražnatovićeva je otkrila i da li je roditelji tjeraju da se ponovo uda.

"Mene roditelji da tjeraju da se udam?! Ma, neka se ženi i udaje ko hoće, ja sam svoj čovjek. Taman posla da me sa 44 godine mama i tata tjeraju na udaju", kroz smijeh završava Ceca.

 pulsonline.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.