Da li OVA slučajnost znači da je poznati pjevač gej? (FOTO)
Ilustracija

Da li OVA slučajnost znači da je poznati pjevač gej? (FOTO)

Pjevač o kojem se već pisalo da ima aferu sa poznatim kolegom objavio je na Instagramu fotografiju koja je izazvala sumnju da je priznao da ga privlači isti pol.

Ljuba Perućica, koji je sinoć nastupao u Bijeljini, napravio je dok je putovao ka klubu fotografiju koju je objavio na Instagramu.

Na njoj je on u automobilu sa prijateljem, a sumnju da je odlučio da prizna da je homoseksualac izazvali su stikeri koje je izabrao da doda na fotografiju.

Megafon i naočari u duginim bojama zapravo su stikeri koje je Instagram napravio u čast gej parade koje će se ove godine održati širom svijeta.

perunicic

Iako se pisalo da je Ljuba u vezi sa Milanom Dinčićem Dinčom, moguće je da pjevač nije znao šta ovi stikeri znače kada ih je upotrijebio i da su mu se samo dopali, a moguće je i da se šalio na račun onih koji su posle veze sa Aleksadnrom Prijović doveli u pitanje njegovo seksualno opredjeljenje.

Pink.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.