Jovetić i Savić veliki fudbaleri i  još veći humanisti
Foto:Ministarstvo sporta

Na prijemu kod Janovića

Jovetić i Savić veliki fudbaleri i još veći humanisti

Ministar sporta Nikola Janović primio je reprezentativce Stevana Jovetića i Stefana Savića gdje je razovarano o daljim planovima i ambicijama dvojice crnogorskih fudbalskih asova.

"Janović je uoči odlučujućih mečeva hrabrim ‘sokolima’ pružio podršku, kako bi uspjeli u misiji da po prvi put odvedu Crnu Goru na veliko takmičenje u najprestižnijem svjetskom sportu”, navodi se u saopštenju njegovog resora.

Ministar je kazao da su Jovetić i Savić pravi uzori mladim generacijama, i ne samo veliki fudbaleri i perjanice naše reprezentacije, već još veći humanisti, što su pokazali mnogo puta.

“Vi ste primjer da ste kao vrhunski fudbaleri i sportske veličine uprkos svjetskoj slavi i planetarnoj popularnosti, ostali čvrsto na zemlji, skromni i spremni da nesebično pomognete“, naveo je Janović.

188929571889829982928683678352756693386865n

On je takođe  zahvalio Jovetiću i Saviću što  u dresu reprezentacije Crne Gore sebe nesebično daju na fudbalskom terenu, poželivši da sve naše momke iz reprezentacije kao i stručni štab, prati sreća  u nastavku kvalifikacija.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.