Fudbaleri Real Madrida i Juventusa  obavili poslednji trening pred finale
Foto:AA

Liga šampiona

Fudbaleri Real Madrida i Juventusa obavili poslednji trening pred finale

Fudbaleri Real Madrida i Juventusa juče su na Nacionalnom stadionu u Kardifu obavili posljednji trening uoči finala Lige šampiona u kojem se u subotu sastaju.

Treningu su prisustvovali svi fudbaleri koji će danas nastupiti u velikom finalu.

2017060222403213022804989Web

Foto:AA

Finale Lige šampiona između Juventusa i Real Madrida se igra u subotu u glavnom gradu Velsa Kardifu sa početkom u 20.45 sati.

"Stara dama", moćnija nego ikad u protekle dvije decenije, želi da posle 21 godine čekanja stigne do treće evropske titule, dok "kraljevski klub" hoće da potvrdi dominaciju u takmičenju i dođe do rekordnog 12. pehara.

2017060222403313022807626Web

Foto:AA

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.