Klamaran stigao u Podgoricu, spreman za spektakl
Klamaran u Podgorici

City Groove

Klamaran stigao u Podgoricu, spreman za spektakl

Predstavnik savremenog francuskog elektro-zvuka, producent i miks-majstor Antoan Klamaran stigao je u glavni grad Crne Gore.

 On će se večeras od 22 sata družiti sa publikom na Stadinu malih sportova u okviru trećeg City Groove festivala.

"Ja sam u Podgorici, vidimo se večeras", poručio je Klamaran.

Poznato ime house muzike, Klamaran je širokom auditorijumu poznat po singlovima 'Gold' i 'Believe', ali i nebrojenim remiksima svjetskih hitova. Kroz svoje remikse reflektuje muzičke uticaje: disco, funk i hard house.

Na francuskoj sceni probio se početkom devedesetih, kada su ga primijetili voditelji popularnog pariskog radija Maximum FM.Klamaran, koji je rezident u popularnim pariskim klubovima poput “Les Bains Douches” i “Le Queen i čijom je zavidnom vještinom miksovanja očarana francuska elita večeras će se prvi put predstaviti publici u glavnom gradu Crne Gore, a tokom dva sata maksimalno će se potruditi da razmrda ljubitelje elektro zvuka prije nego što u ponoć binu zauzme glavna zvijezda Bob Sinkler.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.