Bob Sinkler večeras u Podgorici
Bob Sinkler

Počinje ''City Groove''

Bob Sinkler večeras u Podgorici

Sve je spremno za trodnevni muzički spektakl pod nazivom City Groove koji večeras počinje na Stadionu malih sportova. Festivalske kapije biće otvorene od 20 časova, a sat kasnije počeće i višečasovni program nastupom DJ Culeta iz organizacije Beat At Joe's, saopštili su organizatori festivala.

Publiku će prije glavne zvijezde Bob Sinklera dodatno zagrijati njegov zemljak Antoine Clamaran čiji je nastup planiran od 22 sata. Već od ponoći ljubitelji elektornske muzike u glavnom gradu Crne Gore imaće jedinstvenu priliku da uživaju u nastupu Boba Sinklera.

Bina koja je već postavljena biće 25 metara u frontu, visoka 12 metara, a za video i audio produkciju biće zaduženi stričnjaci is Evrope.

“Konačno u našem gradu, našem dvorištu imate priliku da vidite vrhunski šou. Da doživite festival kakvi već godinama postoje u svim najvećim svjetskim metropolama. Pozivam vas da svi zajedno budemo dio te velike žurke. Nemojte propustiti ovogodišnji City Groove, jer će vam sjutra biti žao što nijeste bili sa nama, jer je ovo jedinstvena prilika da sva ta velika imena svjetske i regionalne muzičke scene vidite na jednom mjestu” poručio je Dragan Bulajić, direktor i osnivač festivala City Groove.

Ulaznica ima još uvijek u prodaji po cijeni od 9,90 eura, a mogu se naći preko mreže Gigstix (Tabacco S press ), u Hard Rock Cafeu i prostorijama festivala koje se nalaze u Vučedolskoj 16. Takođe moći će da se kupe na dan festivala ispred festivalskog prostora. Ulaz za treće veče je slobodan.

Već u subotu 3. juna posjetioce festivala očekuju nastupi “Nighthawk”, britanskog benda “Morcheeba” i hrvatskog kantautora Zlatana Stipišića Gibonnija,  dok će u završnici nastupiti 
“Highway”, “Queen Real Tribute” i “Psihomodo pop”.

Za ljubitelje dobre muzike organizovan je i prevoz iz Nikšića, pa svi zainteresovani svoju povratnu kartu mogu rezervisati putem Fejsbuk stranice festivala.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.