Beograd: Pogledajte snimak hapšenja
Foto: RAS Srbija

Beograd: Pogledajte snimak hapšenja "Škaljaraca"(VIDEO)

Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo je snimak hapšenja 10 osoba u beogradskom restoranu "Durmitor" za koje se vjeruje da su članovi crnogorskoh kriminalnog "Škaljarskog klana", piše B92.

Hapšenje je obavljeno u četvrtak, a policija uhapsila A.J. (1978), M.P. (1979), I.Z. (1989), M.B. (1984), N.B. (1984), M.M. (1981), M.N. (1989), M.P. (1991), N.N. (1985) i Z.K. (1982).

Oni su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Za B92 je potvrđeno da se privedene osobe se vode kao članovi crnogorskog Škaljarskog kriminalnog klana, koji je u Srbiji i Crnoj Gori povezan sa ubistvima i trgovinom narkoticima, kao i da se hapšenje dogodilo u restoranu "Durmitor" na Novom Beogradu.

"Njih dvanaestorica samo što su sjeli, niotkuda stvorila su se ispred restorana tri džipa specijalne jedinice. Odmah su došli do njih, pretresli ih i uhapsili", rekao je juče jedan od očevidaca za beogradski "Blic". 

Mediji prenose i da je kod uhapšenih pronađeno oružje.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.