Majka ostavila dijete pored puta i pobjegla (VIDEO)
Foto: Screenshot

Majka ostavila dijete pored puta i pobjegla (VIDEO)

Okrutna kineska majka koja se na užasan način odlučila riješiti svog djeteta šokirala je svijet. Njen postupak zabilježile su kamere, a video se ubrzo pojavio na YouTubeu.

Na snimku se vrlo jasno vidi kako majka vlastitu bebu ostavlja uz cestu u podzemnoj garaži u gradu Guiyangu. Iako se u početku čini da majka zapravo samo želi presvući odjeću djetetu, ona ga zapravo hladnokrvno ostavlja naslonjenog uza zid, uz vrlo prometnu ulicu. 

Nakon što ga je napustila, dijete je gledalo oko sebe i tražilo majku, a onda je počelo puzati, piše Daily Mail.

Ubrzo ga je uočio radnik parkinga koji je o svemu obavijestio policiju.

Dijete je na sigurnom, a policija provodi istragu kako bi došla do majke i ispitala motive njenog stravičnog postupka. 

24sata.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.