Evo na čemu je Fatboy Slim zahvalan Katy Perry
Kejti Peri

Akcija 4+1 Sea Dance festivala samo do ponedjeljka!

Evo na čemu je Fatboy Slim zahvalan Katy Perry

Iako se čini da su američka pop ikona Katy Perry i jedan od najvećih disk džokeja Fatboy Slim muzički nespojivi, slavna pjevačica se postarala da razbije te predrasude. Ona je u novi duetski hit sa Nicki Minaj “Swish Swish” umetnula sempl iz mixa čuvenog Britanca "Star 69" što je publika prihvatila i više nego dobro.

I zvijezda ovogodišnjeg Sea Dance-a Fatboy Slim nema ništa protiv ovog eksperimenta, čak i ima na čemu da se zahvali koleginici.

“Išao sam na posao kada sam prvi put čuo pjesmu “Swish Swish”. Zamislio sam se jer moja sedmogodišnja kćerka je najveći fan Katy Perry i sigurno bi bila impresionirana kada bih joj odsvirao ovu stvar. Međutim, to je pošlo za rukom divnoj Katy i zahvalan sam joj što je usrećila moju kćerku”, kazao je jedan od pionira big beata.

FatboySlim

Britanac će na Jazu nastupiti 14. jula, a publika iz više od 30 zemalja uživaće u megahitovima kao što su “Rockafeller Skank”, “Righ Here, Right Now”, “Eat, Sleep, Rave, Repeat”, “Weapon of Choice” i mnogim drugim.

Izuzetno tražena akcija 4+1 samo do ponedjeljka!

Omiljena "4+1” akcija fanova Sea Dance festivala trajaće još samo do ponedjeljka, 5. juna, i u njoj društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice, petu dobija na poklon.  Trodnevne ulaznice za Sea Dance (13-15. jul) u prodaji su po promotivnoj cijeni sa 60% popusta, od 29.99 eura, a za Exit Avanturu (Sea Dance + Exit) 67 eura. Ulaznice se mogu nabaviti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. Više informacija na: www.seadancefestival.me.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.