Stevan Jovetić ne ostaje u Sevilji
Stevan Jovetić

Stevan Jovetić ne ostaje u Sevilji

Sevilja se odrekla Stevana Jovetića, naš napadač je ponovo igrač Intera, a sada se čeka gdje će nastaviti karijeru, jer je izvjesno da se neće vratiti na "Meacu".

Sevilja je imala rok do sinoć u ponoć da otkupi napadača Crne Gore za 13 miliona eura, ali se nije odlučila za takav potez, iako je od dolaska u polusezoni postigao sedam golova i upisao 5 asistencija u 24 meča. I navijači su apelovali na upravu da otkupe Jovetin ugovor, piše portal Rtcg.

Ipak, odlaskom dva čovjeka koja su najzaslužnija za Jovetićev dolazak u Andaluziju, sportskog direktora Monćija i trenera Horehea Sampaolija, na "Sančez Pichuanu" odustali su od ideje da Jovetić ostane u timu.

Razlog se ne navodi, pa je pitanje da li je u pitanju visina transfera ili Jovetićeva plata.

Mediji, s druge strane, konstatuju da čudi odluka čelnika kluba da ne obezbijede ostanak igrača, koji je u drugom dijelu sezone bio najbolji pojedinac u timu.

Međutim, Crnogorac će se brzo snaći, njegov agent Falji Ramadani je nedavno otkrio da ima mnogo ponuda, Olimpik Marsej je jedan od naizainteresovanijih, čeka rasplet situacije sa Seviljom kako bi reagovao.

Izvor:Rtcg

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.