Karleuša poručila Ceci: Tek ću da ti je*em mater
Jelena Karleuša

Rat koji traje godinama

Karleuša poručila Ceci: Tek ću da ti je*em mater

Verbalni rat između Cece Ražnatović i Jelene Karleuše traje dugi niz godina, a pjevačice su krajem 2010. godine završile i na sudu.

Dobro je poznato da Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša skoro dvije decenije ne razgovaraju i da njihov hladni odnos ni poslije toliko godina ne dobija ni najmanju naznaku pomirenja. Popularne pjevačice ponovo su se verbalno sukobile, putem medija i društvenih mreža.

Nakon što je Jelena Karleuša u svojim izjavama optužila Cecu za ubistvo Zorana Davidovića Ćande, Ražnatovićeva joj je odgovorila.

''Trpim najprizemnije klevete i laži. Ovog puta ću se isključivo obratiti nadležnim organima, jer sve ovo više nema ljudskog smisla. Primorana sam da zaštitim kako sebe, tako i svoju porodicu, jer su svi na udaru, a ne samo ja. Razmišljam o tome da tražim psihijatrijsko vještačenje, jer ne vjerujem da normalan čovjek može izgovoriti takve stvari'', izjavila je Ceca Ražnatović za “Blic”.

Nedugo zatim, Jelena je na Tviteru odgovorila Ceci, a evo i šta je napisala:


 


 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.