Ovakav ples u 58. godini sigurno nijeste vidjeli (VIDEO)

Ovakav ples u 58. godini sigurno nijeste vidjeli (VIDEO)

Maja Volk uživa u Atini sa vjerenikom Nikolasom, a kako provode slobodno vrijeme pokazala je i na društvenim mrežama.

Iako je već ranije govorila da je srećno zaljubljena i da uživa u vezi sa Grkom to je sada još jednom i pokazala na Danima Afrike. Maja je vatreno zaplesala, a na duhu i kondiciji pozavidjeli su joj mnogi korisnici Instagrama. Snimak se brzo proširio na internetu, pa je čak i onima koji ne znaju za nju bila simpatična. 

Inače, ona je nedavno gostujući u emisiji "150 minuta" govorila o intimnim odnosima, kako bi voljela da se ostvari u ulozi majke, ali i kako ju je veza sa Grkom preporodila.

 

dani Afrike u Atini #africa #athens #majavolkdabudem #zulu #southafrica #miriammakeba

Објава коју дели Maja Volk (@majazmaja59) дана

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.