Održana redovna izborna konvencija SD Pljevlja

Održana redovna izborna konvencija SD Pljevlja

Socijaldemokrate Pljevlja su danas održale redovnu izbornu Konvenciju na kojoj je izabran novi Opštinski odbor koji broji 39 članova.

Predsjednik OO SD Pljevlja, Munir Redžović osvrćući se na rezultate koji su postignuti u prethodnom periodu, naveo je da su Socijaldemokrate u Pljevljima bile najprijatnije iznenađenje na parlamentarnim izborima, što im je ulilo dodatnu snagu da nastave u istom političkom smjeru, a to je prepoznao i veliki broj Pljevljaka koji su se u međuvremenu pridružili Socijaldemokratama.

“Siguran sam da ćemo kao partija izvorne socijaldemokratske ideje nastaviti da budemo još jači, brojniji i dominantno orijentisani ka ekonomskom oporavku ne samo sjevera, nego svih djelova Crne Gore”, istakao je Redžović.

Predsjednik SD CG, Ivan Brajović, naglasio je da su Socijaldemokrate sigurna budućnost Pljevalja i cijele Crne Gore.

“U prethodnom periodu se pokazalo ono što smo od samog početka znali – Socijaldemokrate svojom dosljednom politikom zavrjeđuju sve veće povjerenje građana. U prilog tome je i činjenica da smo na lokalnim izborima u Nikšiću tri puta popravili naš izborni rezultat sa parlamentarnih izbora, dok smo na nedavno završenim izborima u Herceg Novom, oktobarski rezultat popravili za gotovo dva i po puta. Taj rast će se sigurno nastaviti i na predstojećim lokalnim izborima koji nas očekuju u ovoj i narednoj godini, uvjereni u ispravnost naše političke ponude”, zaključio je Brajović.

Konvenciji su, pored Brajovića, prisustvovali generalni sekretar SD CG, Danilo Mirotić i član Predsjedništva SD CG, Kenan Hrapović.

Rukovodstvo opštinskog odbora SD u Pljevljima biće izabrano na konstitutivnoj sjednici tog odbora.

Članovi novoizabranog OO SD Pljevlja su: Munir Redžović, Šećer Bajrović, Mesko Halilović, Erduan Lalović, Emina Brković, Emina Salihović, Emir Lojo, Dragan Jovović, Nataša Marković, Kemal Kondo, Razija Ajanović, Fuad Čengić, Jelena Krvavac, Besalet Bošković, Alma Delić, Irma Bojadžić, Zoran Ivanović, Gadžo Ernes, Pero Todović, Nidal Idriz, Kasim Bajrović, Suljo Nišić, Mejrema Drnda, Fadil Bašić, Muamera Škodo, Zorica Vučetić, Nina Lončar, Alden Selmanović, Alma Hadžalić, Neir Čuturić, Ljubomir Jocović, Suljo Kuluglija, Ljubisav Jovović, Sanin Raščić, Naida Bajrović, Albin Kondo, Nina Gerina i Radoman Čolović.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.