Ovo je najskuplji kolač na svijetu: Platite 9.703 dolara da ga probate!
Kolač od skoro 10.000 dolara

Ovo je najskuplji kolač na svijetu: Platite 9.703 dolara da ga probate!

Jedan od najluksuznijih hotela na svijetu - St. Regis Bal Harbour Resort koji se nalazi na Majami bič plaži, nedavno je u saradnji sa francuskim brendom nakita “Lalique” u meni uvrstio najskuplji makaron na svijetu.

Kristalni makaron kako je prozvana ova poslastica košta 9.703 dolara. Izabrana cifra odgovara adresi hotela (9703 Collins avenija), a ukusni, luksuzni kolačić je napravljen od bijelog čaja, dok su za dekoraciju poslužili zlatni listići.

najskupljikolacnasvetu4

Kristalni kolačić

Kupovinom ovog kristalnog kolačića dobijate i noćenje u jednom od hotelskih apartmana, koji je zapravo četvorosobni smještaj u kome može da odsjeda do 8 osoba, sa uslugama ličnog batlera i impresivnim balkonom odakle se pruža pogled na Atlantski okean. 

Pored kolačića, brend Lalique i St. Regis su osmislili i koktel listu od tri jedinstvena koktela, od kojih svaki košta po 200 dolara. Muse koktel je napravljen od džina, borovnice, svježeg limuna i meda, Eternal se priprema od džina, grejpa i zove, dok se treći koktel Hennessy pravi od ruma, hibiskusa i pića Sensory Awarness.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.