Zbog ovih stvari svi padaju na najposebniju ženu horoskopa
Ilustracija

Zbog ovih stvari svi padaju na najposebniju ženu horoskopa

Nju ćete prvu primijetiti u gomili, osvojiće vas stavom i energijom, a zatim malo vam zadavati muke.

Osvajanje kod nje ide teže, pa će partner morati da bude brz i nepredvidiv. U suprotnom joj možete dosaditi, a s obzirom da mrzi monotoniju, ko bez glave pobjeći će od vas. 

U nastavku vam otkrivamo tri stvari koje ćete osjetiti na svojoj koži kada se zaljubite u njih. 

Ne voli laskanje. 

Iako većina žena obožava laskanje, budite sigurni da kod žene Blizanac to ne pali. One su već dovoljno sigurne u sebe, i ponekad će vam se činiti da ne postoji kompliment koji ćete joj dati, a da ga ona već nije dala sebi. 

Veoma je poželjna, ali... 

Flert je za njih normalan dio života, a ponekad se čini i načina funkcionisanja. Kod njihovih partnera se često javlja strah od nevjernosti, ali nema potrebe za tim. Ako je osvojite, ona se predaje u potpunosti. 

Iako su bučne, privlače ih suprotnosti. 

Žene Blizance čete primijetiti po galami, a često su predvodnice i najglasnije u društvu. Iako su tako zabavne, njih veoma privlače suprutnosti, te nije rijedak slučaj da odlijepe za nekim stidljivim tipom koji se plaše da ih pogledaju.

Super žena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.