The Prodigy vinuo Sea Star na festivalsko nebo Evrope, večeras najveća žurka na Jadranu

The Prodigy vinuo Sea Star na festivalsko nebo Evrope, večeras najveća žurka na Jadranu

Sea Star festival u punom je zamahu, a Umag ovih dana pohode najveće svjetske zvijezde u okviru velikog regionalnog EXIT Ljeta ljubavi, koje se održava u četiri zemlje regiona u čast 50 godina od izvornog društvenog fenomena iz 1967. godine.

 Kroz festivalske kapije u prelijepom odmaralištu Stella Maris već je prošlo prvih 25.000 fanova iz cijele Hrvatske i Evrope, čime je Sea Star već od premijernog izdanja ušao u grupu najznačajnijih evropskih festivala!

A za takav poduhvat specijalno je odabrana kolosalna engleska grupa The Prodigy koja je Sea Staru već u startu udahnula autentičnu energiju Exita, sa nastupom koji su i sami članovi benda proglasili jednim od svojih najboljih na aktuelnoj turneji!

Od same najave dolaska legendarnog trojca interes za njihov nastup nije jenjavao, a jedan od najvećih bendova svih vremena još jednom je dokazao svoj status apsolutnih zvijezda.

MainStage

Njihovu veličinu potvrdilo je i hiljade fanova koji su do posljednjeg mjesta napunili Addiko Tesla Stage kako bi uhvatili eksplozivnu energiju koju na Exitovim događajima jedino tako može da isporuči Prodigy. Bend je nerijetko spominjao da se nastupi na ovim prostorima uvijek pamte zbog izuzetnog duha ovdašnjih ljudi, a sinoćnim je spektaklom u Umagu još snažnije potvrđena ova veza sa našim "magičnim, voodoo ljudima"!

Liam, Keith i Maxim praćeni bendom isporučili su redom sve nezaboravne hitove, kako one rane, tako i najsvježije: “Breathe”, “Firestarter”, “Nasty”, “Smack My Bitch Up”, "Omen" i druge, dok je apsolutna ludnica nastala tokom izvođenja kultne numere "No Good" koju su izveli na bis!

Noć su obilježili i prvaci dubstepa Modestep, koji su po prvi put u region donijeli svoj čuveni nastup uživo.

Furiozna kombinacija drum’n’bass i rocka raspametila je sve okupljene na glavnoj bini, a sa sigurnošću se može reći da uz Prodigy publika ima i nove miljenike!

Dubioza kolektiv, regionalne zverke poznate u svjetskim okvirima, još jednom su pokazali da njihova neuništiva energija i opaka kombinacija ska, punk, reggae i angažovanih stihova, pripada najvećim festivalskim binama.

DubiozaKolektivMainStageBennyGasi

Svjetski poznati techno mag Umek zavladao je Nautilus Arenom i uveo u nezaboravno jutro drugog dana Sea Stara.

Petak na umaškom festivalu obilježilo je i regionalno hop-hop i rap okupljanje uz Bad Copy, Kišu metaka, High5 i Kuku$ Klan, Krankšvester, dok su Aney F, Marina Karamarko i Marko Nastić pokazali zašto su prvaci elektronske muzike.

Večeras Fatboy Slim i Paul Kalkbrenner prave najveću žurku na Jadranu!

LjudiSSFMarkoRistic

Danas Sea Star nastavlja jako, a na bine se penju svjetske zvijezde i hitmejkeri. Na Addiko Tesla Stage izlaze dva velikana elektronske scene!

Prvi je legendarni Fatboy Slim koji se vraća u Stella Maris tačno sedam godina nakon nastupa o kojem se još uvijek priča, a odmah potom i Paul Kalkbrenner, techno div koji donosi svoj novi set Back To The Future kojim oživljava najbolje partije 90-ih.

Pozornicu s njima dijeliće i DJ Spiller, vlasnik jednog od najvećih hitova našeg vremena, te zagrebački doajen Petar Dundov.

Nautilus Arenu očekuje furiozni program koji nose heroji iz regiona Elemental, Brkovi, Jonathan, Pips, Chips & Videoclips i Filip Motovunski, dok su glavne zvijezde Arene momci iz velikog britanskog sastava Pendulum.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.