U moru kod Ulcinja plutali džakovi sa drogom, pronađeno 60 kg narkotika
Foto:Uprava policije

U moru kod Ulcinja plutali džakovi sa drogom, pronađeno 60 kg narkotika

Ulcinjska policija pronašla je oko 60 kilograma droge za koju vjeruju da je odbačena tokom nedavne akcije u ulcinjskom akvatorijumu kada je zaplijenjeno više od tonu i po skanka.

 Prije par dana iz mora je izvučeno oko 40 kilograma skanka, kazao je sagovornik Vijesti iz policije.

“Džakove su primijetili ribari koji su pozvali policiju. Prekjuče su primijetili da vodom pluta jedan džak. Utvrđeno je da je u njemu 17,6 kilograma skanka. Najvjerovatnije su u pitanju džakovi koje su albanski državljani Benard Tahiraj i Elton Caušaj odbacili kada je policija krenula ka njima”, kazao je sagovornik Vijesti.

Tahiraj i Caušaj uhapšeni su 11. maja zbog sumnje da su namjeravali drogu da prokrijumčare za Italiju iz Albanije.

Policija je tog dana u gliseru  pronašla 78 džakova sa po 20 kilograma skanka.

591490b003604f9497190cf00a0a0a67skankmoreulcinj3previewOrg

Pronađena droga,foto:Uprava policije

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.