Izbio požar na Vimbldonu, nema povrijeđenih

Izbio požar na Vimbldonu, nema povrijeđenih

Požar koji je izbio na terenu u "Old-Ingland" klubu u Londonu, gdje se igra najprestižniji teniski Gren slem turnir, je ugašen ali je nad terenskim terenima još uvijek vidljiv oblak dima, javlja "Bi-Bi-Si".

U požaru nije bilo povrijeđenih, a nadležni istražuje uzrok, javljaju britanski mediji. 

Nekoliko vatrogasnih vozila sa 21 vatrogascem je učestvovalo u gašenju požara koji je izbio kod ulaza broj 1, a koji se nalazi u neposrednoj blizini terena broj 1 na čuvenim teniskim terenima u Vimbldonu.

Kako javljaju britanski mediji požar je ugašen a istražuje se uzrok,prenosi Rts.

Organizatori Vimbldona su na društvenim mrežama potvrdili da je izbio požar.

"Možemo da potvrdimo da je izbio požar ispred kapije broj jedan, ali vatra je sada ugašena", stoji obavještenje na zvaničnom Tviter nalogu Vimbldona.

Ovogodišnji Vimbldon počinje 3. jula, a završava se 16. jula.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.