Prva fudbalska lige Crne Gore: Četiri tima u igri za titulu
Ilustracija

Sjutra utakmice posljednjeg kola

Prva fudbalska lige Crne Gore: Četiri tima u igri za titulu

Utakmice posljednjeg, 33. kola Telekom Prve crnogorske fudbalske lige biće odigrane sjutra. Uoči posljednjeg kola, čak četiri tima su u igri za osvajanje titule.

Vodeća Budućnost ugostiće pod Goricom bjelopoljsko Jedinstvo, Mladost i cetinjski Lovćen sastaće se u podgoričkom naselju Stari aerodrom, dok će u Nikšiću rivali biti Sutjeska i Rudar. Dečić će u Tuzima biti domaćin Iskri, u Radanovićima igraće Grbalj i Petrovac, dok će u Golubovcima rivali biti Zeta i Bokelj. 

Budućnost je, kolo prije kraja šampionata, vodeća na tabeli sa 54 boda, koliko imaju i Zeta i Mladost sa slabijom gol razlikom. Sutjeska je četvrta sa 52, dok je na petom mjestu Dečić sa 49 bodova.

U slučaju da Budućnost, Mladost i Zeta i nakon posljednjeg kola budu bodovno izjednačeni, Budućnost će zbog boljeg međusobnog skora biti šampion.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.