Ova pjesma dobila je 2 miliona dislajkova za 17dana i proglašena je za najgoru(VIDEO)
Foto: Screenshot

Ova pjesma dobila je 2 miliona dislajkova za 17dana i proglašena je za najgoru(VIDEO)

Za samo 19 dana od objavljivanja pjesme “How It Is (wap bap), njemačka pjevačica Bibi H je uspjela da sakupi više od 2,2 miliona dislajkova (negativnih glasova) na Jutjubu i nevjerovatnih 830.000 komentara.

Iza umjetničkog imena Bibi H se krije vlogerka Bjanka Hajnike, kojoj nimalo ne smetaju prozivke i kritike da je snimila možda i najgoru pjesmu svih vremena.

Pogledajte spot za pjesmu: “How It Is (wap bap)”:

Na kraju, čak i ako se slažete da Bibi H ima najgoru pjesmu ikada, ona će se ipak poslednja smijati – već je stigla do 37 miliona pregleda i zaradila je dobre pare… 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.