Beograd: Starleta i pjevačica uhapšena u stanu punom droge
Ema Lapin

Beograd: Starleta i pjevačica uhapšena u stanu punom droge

Pjevačica i bivša učesnica rijalitija "Parovi" Ema Lapin (22) uhapšena je nakon što je u njenom stanu otkrivena veća količina narkotika.

Kako saznaje Blic, u stanu Lapinove, u kome je živela, ali nije bila prijavljena na toj adresi, pronađeno je oko šest kilograma marihuane spakovane u 23 paketa i jednu kesu, kao i jedna elektronska vagica sa tragovima marihuane.

Zajedno sa njom privedena je i ženska osoba V.V.F., koja je ubrzo i puštena. Emi Lapin određeno je policijsko zadržavanje.

Konsultovan je dežurni tužilac VJT-a u Beogradu.

Ema Lapin, pjevačica i starleta, učestvovala u rijalitiju "Parovi" 2015. godine.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.