Uhapšen muškarac s nožem kod Bakingemske palate
Foto: Getty images

30 sekundi prije nego što je britanska kraljica prošla tuda

Uhapšen muškarac s nožem kod Bakingemske palate

Muškarac koji je kod sebe imao nož uhapšen je danas nedaleko od Bakingemske palate u Londonu, javlja britanski tabloid "Metro".

Prema navodima očevidaca, muškarac se oko 10.40 časova po lokalnom vremenu predao policajcima, koji su mu stavili lisice na ruke u ulici Mol, koja se proteže od Bakingemske palate do trga Trafalgar.

Muškarac je prevezen policijskim kombijem iz ulice Mol, samo 30 sekundi prije nego što je britanska kraljica Elizabeta II tuda prošla. 

Portparol londonske policije izjavio je da se vjeruje da ovaj incident nije povezan sa terorizmom. 

Podsjetimo, u Mančesteru je u napadu bombaša samoubice na koncertu Arijane Grande, u nedjelju uveče, poginulo 22, a 119 je povrijeđeno.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.