Evo zbog koja 3 razloga muškarci najčešće odbijaju seks
Ilustracija

Nikada vam neće priznati

Evo zbog koja 3 razloga muškarci najčešće odbijaju seks

Muškarci su uvijek raspoloženi za seks. To misli većina žena, ali to baš i nije istina. Postoje situacije kada im nije do vođenja ljubavi.

Sada ćemo pobiti stereotip ali muškarci nisu seks mašine i ponekad imaju opravdani razlog za slab libido i to nikada neće priznati, piše Prva.rs.

Ljekovi

Ljekovi za snižavanje krvog pritiska ili protiv depresije mogu smanjiti seksualnu želju. Ako je to razlog što vam seksualni život nije aktivan, ohrabrite partnera da razgovara sa ljekarom.

Stres i iscrpljenost

Ako je razlog umor, žene će razumijeti. Naspavajte se tokom noći, a seksu se prepustite u drugim dijelovima dana.

Ljutnja

Možda je vaš partner ljut na vas zbog nečega iz prošlosti i to latentno pokazuje. Nerješivi problemi takođe mogu smanjiti muškarčevu želju za seksom. Jedino rješenje je konstruktivan razgovor.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.