Uhapšen 23-godišnjak zbog napada u Mančesteru(Video)

Uhapšen 23-godišnjak zbog napada u Mančesteru(Video)

Britanska policija uhapsila je 23-godišnjeg muškarca osumnjičenog za povezanost sa sinoćnjim terorističkim napadom koji se dogodio na koncertu u Mančester Areni, javlja Anadolija.

“Možemo potvrditi da je u vezi sa sinoćnjim incidentom u Mančesteru uhapšen 23-godišnji mladić u južnom dijelu tog grada“, izjavio je neimenovani policijski zvaničnik.

Uporedo s tim, britanska policija je saopštila da je još jedna osoba uhapšena u vezi sa terorističkom prijetnjom zbog koje je policija evakuisala trgovački centar u gradu Arndale.

U saopštenju se navodi da slučajevi u Mančesteru i Arndaleu nisu povezani.

Pred kraj koncerta pop zvijezde Arijane Grande u Mančester Areni sinoć je odjeknula jaka eksplozija u kojoj su poginule najmanje 22, a ranjeno 59 osoba. Britanska policija sprovodi istragu o tom slučaju, a jutros je saopšteno kako je riječ o terorističkom napadu kojeg je izveo bombaš samoubica.

Premijerka Velike Britanije Theresa Maj izjavila je danas kako je policija otkrila identitet izvršioca napada, ali da on neće biti objavljen zbog toka istrage.

Mej je takođe kazala da su ranjenici zbrinuti u devet bolnica i da je među njima veći broj životno ugroženih.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.