Dvostruka uloga Džona Njumena u danskoj seriji ''Q''
Džon Njumen

Kompozitor i glumac

Dvostruka uloga Džona Njumena u danskoj seriji ''Q''

Super talentovani kantautor Džon Njumen, koji je dostigao svjetsku slavu hitom “Love Me Again”, oprobao se u novom projektu. Ovog puta kompozitorske i glumačke sposobnosti muzičke zvijezde osvježiće dansku mini seriju “Q”. U pitanju je priča o ubistvu žena na jednom ostrvu, a osumnjičeni su svi koji tamo žive.

Kroz nekoliko epizoda rasvijetljavanja ovog slučaja, Džon će svojom muzikom i pojavom pokušati da dočara atmosferu i da šmek cijeloj priči. Njegova rola jeste kratka, ali upečatljiva. Pojaviće se u njegovoj najdražoj ulozi pjevača koji traži inspiraciju za drugi album.

Interesantno je da će zvijezda ovogodišnjeg Sea Dance-a za potrebe ovog projekta odložiti svoje neobične sakoe i konačno ćemo ga pred kamerama vidjeti u nešto drugačijem izdanju.

Fanovi jedva čekaju da vide kako se Džon snašao kao glumac, a kao kompozitor je već opravdao očekivanja. Za ovu krimi seriju za klavirom je izveo numeru “Higher Than Life”, a njegov glas dao je posebnu čar melodiji koja se nježno rastaje sa tišinom i odvodi na melanholično putovanje.

Sudeći po prethodnim, sličnim angažmanima, nema sumnje da će ispisati još jednu uspješnu stranicu u svojoj muzičkoj biografiji.

Prisjetimo se, njegov planetarni megahit “Love Me Again” obilježio je svjetsko prvenstvo u fudbalu 2014, ali i dao pečat čuvenom filmu “Edge of Tomorrow”.

Britanska soul zvijezda postigla je mnogo, a tek je na početku. Za sobom ima dva studijska albuma “Tribute” i “Revolve” koji su na najbolji mogući način predstavili njegov talenat – sa jedinstvenim glasom i anđeoskim likom očarao je cio svijet. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.