Navijači Sevilje oduševljeni Jovetićem: Nakon utakmice skandirali
Ilustracija

Navijači Sevilje oduševljeni Jovetićem: Nakon utakmice skandirali "Kupi ga"

Ekipa Sevilje pobijedila je Osasunu sa 5:0 u posljednjem kolu španske LaLige.

Strijelac na ovom meču bio je i crnogorski fudbaler Stevan Jovetić, koji je pozdravljen aplauzom i skandiranjem “fichalo, fichalo” (kupi ga, kupi ga), kada je pola sata prije kraja meča napuštao teren. Poruka je, naravno, bila upućena predsjedniku Pepeu Kastru, koji do 30. maja može da aktivira otkupnu klauzulu i dovede Jovetića iz Intera za 13 miliona eura.

“Prvo moramo da riješimo pitanje trenera, pa ćemo onda odlučiti šta ćemo sa Jovetićem”, rekao je Kastro. 

Sevilja je završila na četvrtom mestu LaLige, a Jovetić se jutros na svom profilu na Tviteru porukama zahvalio saigračima za podršku i navijačima za sjajnu atmosferu. U njima međutim nema pozdrava ni zbogom niti doviđenja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.