Muškarci poručili ženama šta im je bitno, a šta ne primjećuju
Ilustracija

Muškarci poručili ženama šta im je bitno, a šta ne primjećuju

Iako bi na prvom mjestu žene trebalo da budu njegovane, postoje još neke stvari koje muškarci preferiraju i prvo primijete na njima.

Portal totalbeauty.com je napravio istraživanje o tome šta jači pol primjećuje na ženama, odnosno šta im je bitno kod njege i ljepote. 

Ne morate pretjerano da brinete zbog vaših noktiju 

Muškarci smatraju da bi žene trebalo da sređuju nokte, ako će se one zbog toga osjećati bolje i atraktivnije. Njima je najvažnije da su oni uredni i čisti, a istakli su kako ih ne privlače drečave boje i kandže, tj. predugački nokti. 

Kosa treba da bude miršljava 

Frizura im nije toliko važna, a kosa uvijek treba da bude čista i sjajna. 

Ne pretjerujte sa šminkom 

Iako se žene trude da pronađu neki novi trik u šminkanju i zaluđene su kozmetikom, muškarci su se izjasnili da im to apsolutno nije bitno. Zapravo, njima se sviđa umjerenost, te bi malo sjaja na usnama i maskara bili sasvim dovoljni. 

Lakše malo sa parfemom 

Prijatan i lijep miris je najpoželjniji, pogotovo kada se muškarac približi ženskom vratu. Previše parfema ih često odbija. 

Koža treba da bude mekana 

Njegovanost kože je takođe bitna muškarcima, koji su istakli da obožavaju da pod rukom osjete meku i glatku površinu. 

Vještačke trepavice su samo za posebne prilike 

Vještačke trepavice im nisu među najomiljenijim stvarima, pa oni savjetuju žene da ih koriste samo u posebnim prilikama. 

Sjaj za usne je pun pogodak 

Ruž, pogotovo crveni je odličan za večernji izlazak, ali sjaj je ipak nešto što ih najviše privlači. Po njihovom mišljenju, trebalo bi stalno da ga nosite! 

Ne opterećujte se zbog mitisera i bubuljice na licu 

Čišćenje lica jeste bitno, ali svima se događa da sa vremena na vrijeme dobiju bubuljicu ili mitiser. “To je normalna stvar i ne bi trebalo da se opterećujete time”, rekli su. 

Depilirajte noge i pazuhe 

Što se tiče depilacije, jači pol nije previše zahtjevan. Dakle, ne morate da ogulite svaki dio tijela, dovoljno je lijepo obrijete noge i pazuhe. Intimni dijelovi treba da budu održavani lijepo. 

Uredne obrve su poželjne 

Oblik treba da bude prirodan, a obrve uredne i lijepo počupane.

Super žena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.