Prekinut meč pod Goricom, Zeta slavila na Cetinju
Foto: Facebook

Prekinut meč pod Goricom, Zeta slavila na Cetinju

Meč između Budućnosti i Mladosti na stadionu pod Goricom zvanično je prekinut, jer "varvari" nijesu napustili tribinu, što je tražio delegat meča.

Navijači Budućnosti prethodno su zapalili dio tribine, pa je sudija Milovan Milačić u 67. minutu poveo ekipe u svlačionicu.

Nakon toga, arbitar je tražio da se isprazni tribina sa "varvarima".

Budućnost će gotovo sigurno meč izgubiti za zelenim stolom (3:0), a nije isključeno ni da "plavi" izgube bodove. U trenutku prekida Mladost je vodila 1:0, a gol je postigao Ivan Novović.

To znači da je u najboljoj poziciji Zeta, kao i Mladost, koje imaju po 54 boda.  Zećani su slavili na gostovanju Lovćenu 3:0, uz dva gola Kalezića,a upisao se i Božović. Lovćen je i zvanično drugoligaš.

Sutjeska je pala u Danilovgradu i propustila još jednu priliku da preuzme prvo mjesto. Pobjedu Iskri donio je Muhović koji je pogodio u 43. minutu.

Rtcg

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.