Sav prihod od ulaznica sa utakmice Budućnost-Mladost za djecu sa autizmom

Sav prihod od ulaznica sa utakmice Budućnost-Mladost za djecu sa autizmom

Utakmicama 32. kola danas će biti nastavljeno takmičenje u Telekom Prvoj fudbalskoj ligi Crne Gore.

Kolo će obilježiti duel vodeće Budućnosti i zvaničnog šampiona, ekipe Mladosti na stadionu pod Goricom.

Kompletan prihod sa derbija koji se igra danas od 17.30h na stadionu pod Goricom, biće uplaćen kao pomoć djeci sa autizmom, odnosno fondaciji “Ognjen Rakočević”, nazvanu po prerano preminulom dječaku koji nas je napustio prije godinu dana.

"Pomenuta utakmica će, kao i sve prethodne u proljećnom dijelu sezone, imati humanitarni karakter. Naime, svaki posjetilac kupovinom ulaznice za utakmicu pomaže djeci sa autizmom kojima je ta pomoć potrebna.Ovim putem FK „Budućnost“ poziva sve svoje navijače, simpatizere i ljubitelje fudbala da podrže našu ekipu u jednoj od najvažnijih utakmica u sezoni kako bi ostvarili željenu pobjedu i približili osvajanju titule", stoji u saopštenju kluba.

Ulaz na zapadnu tribinu koštaće dva eura, na istočnu euro.

Prodaja počinje na dan utakmice od 15 časova u biletarnici na zapadnoj tribini Gradskog stadiona.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.