Fenerbahče u finalu Evrolige
Foto:AA

Fenerbahče u finalu Evrolige

Košarkaši Fenerbahčea plasirali su se sinoć u finale Evrolige, pošto su u drugom polufinalnom meču u Istanbulu pobijedili Real Madrid sa 84:75 (21:13, 23:21, 19:16, 21:25).

Fenerbahče je do pobjede predvodio Ekpe Judo sa 18 poena, 11 skokova i osam asistencija, dok je Bogdan Bogdanović postigao 14, a Jan Veseli i Nikola Kalinić postigli su po 12.

U ekipi Real Madrida, koja je ligaški dio Evrolige završila na prvom mjestu, istakao se Serhio Ljulj sa 28 poena i osam asistencija, dok je Džejsi Kerol dodao 21.

Fenerbahče će u nedelju od 20 sati u finalu igrati protiv Olimpijakosa, koji je u prvom polufinalu pobijedio CSKA sa 82:78, dok će se Real sastati s Moskovljanima u borbi za treće mjesto.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.