Ukoliko koristite ove risivere možete ostati bez TV usluge nakon 15. juna

BBM risiveri odlaze u zaborav

Ukoliko koristite ove risivere možete ostati bez TV usluge nakon 15. juna

Kompanija Telemach saopštila je da MMDS tehnologija, na osnovu koje rade stari BBM risiveri, prestaje da radi 15. juna. BBM risiveri odlaze u zaborav, jer predstavljaju zastarjelu tehnologiju, objašnjavaju iz kompanije.

„Svi korisnici koji u ovom trenutku i dalje televiziju gledaju preko BBM risivera mogu da odaberu mnogo bolju i savremenij uponudu – kablovsku i digitalnu Telemach televiziju ili satelitsku televiziju Total TV po specijalnoj akciji koju smo za njih pripremili. Prelaskom na ove TV platforme dobijaju značajno više kanala, bolju sliku, i televizijski servis, koji će korisničko iskustvo podići na veći nivo,“ saopšteno je iz Telemacha.

Telemach korisnicima koji nastave da koriste BBM risivere do 15. juna, junski račun će biti obračunat samo za taj period.Kako ne bi ostali bez televizijske usluge u narednom periodu, korisnici treba da, do navedenog datuma, odaberu jednu od specijalnih ponuda koje je Telemach pripremio.

Telemach je prvi kablovski operator na tržištu Crne Gore, nastao kao BBM 2006. godine. Dio je UnitedGroup-e, kojoj pripadaju najveći operatori u regionu, SBB u Srbiji, Telemach u Bosni i Hercegovini i Sloveniji i Total TV u svim zemljama regiona, kao i UnitedMedia sa Sport Klub, N1, Grand, Mini Ultra i Ultra kanalima. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.