Ova četiri horoskopska znaka su gospodari u seksu
Ilustracija

Ova četiri horoskopska znaka su gospodari u seksu

Ovi horoskopski znakovi bude strast, zrače velikom ljubavnom energijom, rasplamsavaju vatru i ostavljaju dobar utisak tokom seksa.

4. Škorpija

Škorpije su vrlo tajanstveni pa će svoje najdublje seksualne želje dijeliti samo s bliskim osobama. Ali, jednom kad zapalite plamen s ovim znakom, budite na oprezu, jer Škorpije nisu vatreni, već vodeni znak. Tako s njima ili plivate ili ćete se nasukati.

3. Ribe

Ribe ne moraju nužno biti vješti ljubavnici, ali njihovoj mašti u spavaćoj sobi nema kraja. Ako želite da vam tokom seksa sva čula budu aktivirana, Ribe su vaš idealni partner. Ali, ako tražite partnera koji će preuzeti kontrolu u spavaćoj sobi, za to baš i nisu.

2. Lav

Lavovi obožavaju biti u centru pažnje, a tako je u krevetu. Oni znaju tačno šta žele i kako da to dobiju. Za razliku od Riba, Lavovi obožavaju biti dominantni, pa i u krevetu, stoga budite spremni ispunjavati im želje. Kada primijete da u nečemu uživate, potrudiće se da tako bude baš svaki put.

1. Vaga

Vjerujemo kako ste ostali iznenađeni, sad kad znate ko je na broju 1, ali Vage su vrlo strastvene osobe. Međutim, Vage su i vrlo rezervisane pa za njih vođenje ljubavi podrazumijeva predivno iskustvo. Drugim riječima, ako ste u potrazi za strastvenom ljubavi, Vaga je prava osoba za vas.

Index.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.