Mahmut Orhan snimio spot za novi ljetnji hit(VIDEO)
Mahmut Orhan

Dva mjeseca pred dolazak na ovogodišnji Sea Dance festival

Mahmut Orhan snimio spot za novi ljetnji hit(VIDEO)

Na nešto manje od dva mjeseca pred dolazak na ovogodišnji Sea Dance festival, DJ zvijezda Mahmut Orhan, objavio je numeru „Save me“ koja na prvi takt obećava da će dostići, ako ne i prestići uspjeh prošlogodišnjeg megahita „Feel“.

Pjesma, za koju je snimljen i spot na predivim lokacijama Kapadokije,  obogađena je raskošnim vokalom rumunske zvijezde u usponu Eneli.

Hedlajner ovogodišnjeg Sea Dance-a je i ovoga puta ostao vjeran svom jedinstvenom, dobro prepoznatljivom zvuku koji predstavlja kombinaciju  house-a, groovy indie dance-a i etno zvuka. "Save Me" je svojevrsni eklektični miks elemenata iz njegove kulturološke tradicije koji se odlično stopio sa divnim glasom Eneli. 

Bajkovit spot odlično prati Mahmutovu muzičku priču – prelijepi pejzaži Kapadokije i izvanredan pogled iz vazdušnih balona u sumraku ostaviće vas bez daha.

Mahmut Orhan će ovog ljeta prvi put nastupiti pred publikom u Crnoj Gori  i to u subotu 15. jula, na glavnoj bini Sea Dance festivala.

Sea Dance će se  održati od 13. do 15. jula u Budvi, a nastupe su već potvrdilli John Newman, Fat Boy Slim, Sean Paul, Bad Copy, Who See, Atheist Rap, Irie FM, Amelie Lens, Space Dimension Controller, Kobosil, Etapp Kyle, Denis Horvat i mnogi drugi. 

U prodaji novi kontigent jednodnevnih ulaznica po cijeni od 19.99 eura! 

Jednodnevne ulaznice po specijalnoj poklon cijeni i to od samo 14,99 eura su rasprodate a od danas se u prodaji može naći novi kontigent ulaznica po promo cijeni od 19.99 eura pojedinačno po danu, što je 50% popusta u odnosu na redovnu cijenu. Količine ulaznica po ovoj poklon cijeni, biće veoma ograničene i dostupne posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. 

Podsjećamo, još uvijek je u toku i akcija „4+1“, namijenjena svim onima koji žele danezaboravno ljetnje festivalsko iskustvo podijele sa svojom ekipom. Četvoročlano društvo koje bude zajedno kupovalo ulaznice za Sea Dance ili cijelu Exit Avanturu,petu ulaznicu dobiće na poklon!  Aktuelna cijena četvorodnevne ulaznice za Sea Dance festival,  iznosi 29.99 eura, a za Exit Avanturu (Sea Dance + Exit) 67 eura, a mogu mogu se nabaviti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. Više informacija na www.seadancefestival.me 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.