Trenera PAOK-a pogođen konzervom piva tokom utakmice
Ilustracija

Grčka

Trenera PAOK-a pogođen konzervom piva tokom utakmice

Vladimir Ivić, srpski trener solunskog PAOK-a, povrijeđen je pogotkom u glavu konzervom piva tokom utakmice na stadionu Panatinaikosa u srijedu u Atini, tokom plej-ofa fudbalskog šampionata Grčke.

To se dodgoilo u 54. minutu utakmice, dok je atinski klub vodio sa 1-0 i kada je na terenu izbio sukob igrača, piše Beta.

Ivić je odnijet u bolnicu, gdje su mu postavljena dva šava. 

Sudija je prekinuo utakmicu, i PAOK može da dođe do pobjede od 3:0.

Panatinaikosu prijeti i velika novčana kazna. Uz to može da bude kažnjen igranjem narednih utkmica bez publike i oduzimanjem bodova sledeće sezone.

U plej-ofu koji Panatinaikos osporava, Solunci, AEK i Panjonios treba da odluče ko će u kvalifikacijama za Ligu Šampiona sledeće sezone pratiti Olimpijakos koji je titulu osigurao još aprila. Ostala tri kluba će igrati u Ligi Evrope.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.