Uz pomoć OVIH laži muškarci najčešće dolaze do seksa
Ilustracija

Uz pomoć OVIH laži muškarci najčešće dolaze do seksa

Cilj opravdava sredstvo, moto je mnogih muškaraca kad treba nagovoriti ženu na akciju u spavaćoj sobi.

Žene ponekad nisu raspoložene za seks ili misle da ne poznaju dovoljno muškarca ili tog trena nemaju kod sebe zaštitu, a to su sve razlozi koji muškarcima često ne znače puno.

Zbog toga izgovaraju ove male laži nadajući se da će žena pokleknuti.

"Samo ćemo se grliti"

Postoji li ijedna žena koja nije čula ovu rečenicu, potpuno svjesna da se on ne želi samo grliti. Muškarci računaju da će se žene "otopiti" nakon malo nježnosti, a njihov "ne" pretvoriće se u "da".

"Staviću ga samo malo"

Neće.

U njegovoj glavi "samo malo" se ne računa kao seks, a nada se da će i žene tako razmišljati. Ako žena pristane, jasno mu je da je dobio zeleno svjetlo.

"Ti samo budi mirna, ja ću te malo maziti"

Naravno da će žena uzvratiti maženje, a nakon toga sljedeća postaja je seks.

"Volim žene koje su sigurne u sebe kad je riječ o seksu"

Ne bi on nikad mislio da je ona laka zato što je spavala s njim na prvom sastanku, naprotiv. Ona je samo sigurna u sebe i svoju seksualnost. Glupo je čekati, uvjerava on, no nakon što dobije ono što želi, postoji šansa da mu prestane biti zanimljiva. 

Index.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.