NOVI snimci Šaka Polumente: Poslije Mine želi da ljubi Anđelu (FOTO/VIDEO)
Šako Polumenta

NOVI snimci Šaka Polumente: Poslije Mine želi da ljubi Anđelu (FOTO/VIDEO)

Folk pjevač se ne zaustavlja - poslije sedamnaestogodišnje Mine riješio je da osvoji misterioznu Anđelu.

Šako Polumenta bio je u središtu skandala kada se u javnosti pojavio snimak u kojem poziva maloljetnu Minu V. da se ljube, kako ona tvrdi, nakon čega su internet preplavili novi snimci pedesetsedmogodišnjeg folk pjevača.

I taman kada su svi mislili da se fama oko pjevačevih zavodničkih pokušaja stišala, pojavili su se novi snimci!

"Anđela, Anđela moja… Ljubim oči, oči najdraže, grudi", pjevao joj je Šako, međutim, čini se da misteriozna djevojka nije pala na njegov glas. Onda je uslijedila molba da mu pošalje fotografije samo za njegove oči.

porukeakao

"Daj mi koju sliku lutko lijepa. Daj mi nešto za moje oči", tražio je Šako.

Anđela, međutim, nije posustajala, pa joj je Polumenta ponovo tražio da je vidi.

"A kad ću te vidjeti više? ‘Ajde koju sliku mi daj, ja krećem iz Crne Gore ka Beogradu. Nađi načina da se vidimo, želim da te vidim", uporan je bio pjevač koji je Anđeli jasno stavio do znanja da, kao i Minu, želi da je ljubi.

"Ajde onda da se čujemo, da dođem do tebe do Kruševca. Sad sam ušao u Beograd, ovo je fini neki dan da se dogovorimo kad ti odgovara. Hoću da te ljubim", govori Šako u audio poruci.

Šakov razgovor poslušajte u video-snimku:

PinkM

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.