Berluskoni: Imamo Makrona s dobrim radnim iskustvima i s divnom mamom
Silvio Berluskoni

Prozvao francuskog predsjednika

Berluskoni: Imamo Makrona s dobrim radnim iskustvima i s divnom mamom

Gafovima sklon bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni našalio se na račun skoro 25-godišnje razlike u godinama između francuskog predsjednika Emanuela Makrona i njegove znatno starije supruge, nazivajući je "divnom mamom" novog francuskog čelnika.

"Imamo 39-godišnjaka (francuskog predsjednika) s dobrim radnim iskustvima, i iznad svega, s divnom mamom koja ga vodi za ruku od vremena kada je bio dječak", izjavio je Berluskoni u ponedjeljak naveče na političkom skupu u Monzi u blizini Milana.

Brižit Makron ima 64 godine, dok francuski predsjednik ima 39. Oni su započeli vezu u vrijeme dok je ona bila Makronova nastavnica u srednjoj školi.

Ni Berluskoni nije imun na međugeneracijske ljubavne veze, dok je njegova djevojka Frančeska Paskal 49 godina mlađa od njega.

Bivši italijanski premijer također+ je bio suđen što je plaćao za seks s maloljetnicom u takozvanoj "bunga-bunga aferi", ali je oslobođen zbog nedostatka dokaza. Berluskoni je, ipak, suočen sa suđenjem zbog podmićivanja svjedoka u tom slučaju, prenosi Dpa.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.