Fonjini izgubio opkladu jer je vjerovao da će Đoković pobijediti Nadala
Fabio Fonjini

Mora da plati večeru

Fonjini izgubio opkladu jer je vjerovao da će Đoković pobijediti Nadala

Fabio Fonjini kaže da je izgubio opkladu pošto je vjerovao da će Novak Đoković pobijediti Rafaela Nadala u polufinalu Mastersa u Madridu.

"Izgubio sam porodičnu opkladu jer sam mislio da će Novak pobijediti Rafu, pa ću sada morati da platim večeru pošto su oni pogodili rekavši da Nadal osvaja titulu", rekao je Fonjini.

Srbin i Španac sastali su se u prijestonici Španije po jubilarni 50. put, a 'Bik sa Majorke' bio je ubjedljiv u dva seta – 6:2, 6:4. 

Novi duel njih dvojice mogao bi da se odigra već naredne subote, pošto ih je žreb Mastersa u Rimu spojio takođe u borbi za finale, dok će Fabio već na startu imati težak zadatak protiv prvog reketa svijeta Endija Marija. 

"Nisam favorit, ali se osjećam i igram dobro. S druge strane, njegov momentum nije sjajan, a vjerujem da ni on vjerovatno nije srećan jer igra sa mnom. Publika u Rimu može da mi pomogne, ali svakako znam da mogu da mu se suprotstavim", zaključio je Fabio. 

Italijan i Škot sastaće se od 21.00 na 'Floro Italiku'. S druge strane, Novak će u drugom kolu od 15.00 igrati sa Aljažom Bedeneom, Slovencem sa britanskim pasošem, piše B92.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.