Sada možete saznati ko vam redovno posjećuje Fejsbuk
Ilustracija

Opcija Stories

Sada možete saznati ko vam redovno posjećuje Fejsbuk

Zbog nove opcije sada možete da saznate ko vam redovno posjećuje profil.

Fejsbuk je svojom najnovijom opcijom Stories omogućio korisnicima da saznaju ko prati svaki njihov korak na ovoj društvenoj mreži.

Naime, opcija Stories, koja je prije nekoliko dana stigla i na Fejsbuk aplikaciju, omogućava korisnicima da vide ko je sve od njihovih prijatelja pogledao šta su tu objavili, piše Independent.

Pomenuta opcija preuzeta je od Snapchata. Kompanija Fejsbuk je prvobitno integrisala na Instagram, Messenger i WhatsApp, a tek onda u glavnu aplikaciju.

Na svim pomenutim platformama ona funkcioniše isto. Korisnici objavljuju fotografije i snimke koje njihovi prijatelji mogu da pogledaju, a koji će nestati nakon 24 sata.Takođe, u svakom trenutku je moguće vidjeti broj prijatelja koji je pogledao vaš “story”, kao i njihova imena.

Sve to ne bi bilo čudno, da Fejsbuk nije istakao da nikada neće omogućiti korisnicima da saznaju ko je pogledao njihov profil, a ova opcija je sada savršen alat za praćenje ljudi.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.