Crnogorac u suknji bivši dečko poznate pjevačice (FOTO)
Slavko Kalezić

Isplivale stare fotografije

Crnogorac u suknji bivši dečko poznate pjevačice (FOTO)

Šira javnost se upoznala sa Slavkom Kalezićem, predstavnikom Crne Gore na Evroviziji koji je originalnim nastupom uzburkao svijet, ali malo vas je znalo da je on bivši dečko poznate pjevačice Marije Šerifović.

Postoje i fotografije kao dokazi za to.

Osim stranih medija, Kalezićem su se pozabavili i  korisnici društvenih mreža, pa su tako isplivale stare fotografije još iz vremena kada su on i Marija Šerifović bili u javnoj vezi, nakon čega je jedina evrovizijska pobjednica počela da čuva svoj ljubavni život samo za sebe.

 

Објава коју дели pratimpoznate (@pratimpoznate) дана

Jedini muškarac kojeg je Šerifovićeva predstavila javnosti bio je Slavko Kalezić. Veza pop pjevačice i crnogorskog pjevača i glumca, međutim, nije trajala dugo.

 

Објава коју дели pratimpoznate (@pratimpoznate) дана

Raskinuli su nakon šest mjeseci zabavljanja, a potom se spekulisalo da je njihova veza bila samo marketinški trik.

 

Објава коју дели pratimpoznate (@pratimpoznate) дана

“Moram da se fokusiram na posao, i ne želim bilo koga da opterećujem. Ljubav na daljinu jednostavno nije opstala”, rekla je Marija tada za magazin “Story” i tako potvrdila da više nema dečka.

Žena blic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.