Ludilo: Simpatična bakica za DJ pultom oduševila Britaniju (VIDEO)
DJ Dizzy Twilight

Odlazak u penziju shvatila je kao novi početak

Ludilo: Simpatična bakica za DJ pultom oduševila Britaniju (VIDEO)

Pojavljivanje mladih DJ-jeva u talent show programima nije nikakva novost, ali kada se bakica nađe za miks pultom, onda je to zaista senzacija.

Šezdesetpetogodišnja Kristin Tju, nekada je bila medicinska sestra, a odlazak u penziju shvatila je kao novi početak. Prepustila se novom izazovu, zakoračila u britanski show “Ja imam talenat” i postala viralna atrakcija.

Na stejdžu se pojavila u braon džemperu i dugoj suknji, a kada se predstavila kao DJ Dizzy Twilight žurka je mogla da počne.

Strgla je jednobojnu odjeću sa sebe ispod koje se nalazila šarena, svjetlucava haljina i zavrtjela ploču što su publika i žiri pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Digla ih je na noge setom u kome su se našli hitovi "Lets dance" legendarnog Dejvida Bouvijaa, remix pjesme "Black Magic" sastava Littl Miks, kao i numera "Eat, Sleep, Rave, Repeat" zvijezde ovogodišnjeg Sea Dance-a Fatboj Slima.

A tu je bio i popularni duet "Give me your love" britanske zvijezde Džona Njumana i DJ Sigale. Oduševljen bakinim performansom Sigala je postavio na Twitter nalogu dio performansa u kome je zavrtjela njegov mega hit, a isto to je ubrzo učinio i njegov kolega Njuman.

Simpatična bakica set je zavšila numerom "My way" čuvenog Frenka Sinatre koja je imala posebnu simboliku njenog nastupa. Učinila je to na svoj način, oduševila žiri energijom i mladalačkim duhom što je bilo više nego dovoljno da je pošalju u narednu rundu takmičenja.

Nastup šarmante Kristin postao je pravi internet bum, a ljubitelji show programa “Ja imam talenat” sa nestrpljenjem čekaju da vide šta je sljedeće čime će ih iznenaditi DJ Dizzy Twilight.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.