Zidan: Juventus je i dalje u mom srcu, nismo favoriti u finalu Lige šampiona
Zinedin Zidan

Zidan: Juventus je i dalje u mom srcu, nismo favoriti u finalu Lige šampiona

Zinedin Zidan, trener Real Madrida priznao je da je Juvnetus i dalje u njegovom srcu, te da njegov tim protiv “stare dame“ u finalu Lige šampiona nije favorit.

Francuski trener je tokom igračke karijere pet godina nosio dres Juventusa, a zatim je prešao u Real. Sudbina je htjela da se ove sezone baš ta dva kluba sastanu u finalu Lige šampiona.

“Imam tim sastavljen od izuzetnih igrača i za sve što smo uradili zaslužni su oni. Drago nam je da ćemo ponovo biti u finalu“, kazao je Zidane i nastavio:

“Postao sam čovjek i bolji igrač u Juventusu. To je veliki klub. Sastati se s njima u finalu biće posebno, jer Juventus je i dalje u mom srcu. To će biti divno finale. Imali smo sličan put i oba tima su zaslužila da budu u Kardifu. Sada imamo vremena da se pripremimo, mada nas već u nedjelju čeka važna utakmica u La Ligi.“

“Kraljevski klub“ je na dobrom putu da postane prvi u istoriji koji je odbranio naslov pobjednika Lige šampiona. U formatu koji se igrao prije ovoga i zvao se Kup šampiona to je uspio Milan 1989. i 1990. godine.

“Real apsolutno nije favorit. Veoma je teško postići gol protiv Juventusa. Međutim, odbrana nije njihova jedina snaga. Oni, takođe imaju odlične igrače u napadu“, zaključio je Zidan.

Real je nakon trijumfa u prvom susretu rezultatom 3:0, sinoć u revanšu izgubili od gradskog rivala Atletika sa 1:2, što im je bilo dovoljno za plasman u finale. Završna utakmica ovosezonskog izdanja Lige šampiona između Juventusa i Reala igraće se 3. juna na stadionu Milenjium u Kardifu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.