Mihailović kažnjen sa 10 000 eura i suspenzijom 2 utakmice
Siniša Mihajlović

Mihailović kažnjen sa 10 000 eura i suspenzijom 2 utakmice

Drakonska kazna za trenera Torina. Siniša Mihajlović mora da plati 10.000 eura i da sedi van klupe na naredne dvije utakmice u Seriji A.

Razlog za ovakvu sankciju je verbalni duel Mihajlovića sa četvrtim sudijom na gradskom derbiju sa Juventusom, kada je kažnjen direktnim isključenjem sa meča. Trener Torina bio je izrevoltiran golom “Stare dame” u finišu meča za raspodjelu bodova – 1:1.

Mihajlović neće voditi ekipu na domaćem terenu protiv Napolija i u gostima protiv Đenove. Posle toga osalo je još jedno kolo Serije A kada Torino dočekuje Sasuolo.

Torino je deveti na tabeli sa 50 bodova i daleko je od evropske pozicije, koju kao šesti drži Milan sa 59 bodova.

Tanjug

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.