Za Eurosong predviđeno 115 000 eura
Andrijana Kadija

Za Eurosong predviđeno 115 000 eura

Programskim planom je predviđeno 115.000 eura za Eurosong, rekla je generalna direktorica RTCG-a, Andrijana Kadija za Portal Analitiku.

"Za takmičenje za pjesmu Evrovizije je predviđeno da se potroši do 115.000 eura, ali još uvijek se sređuju računi, pa nijesmo sigurni koliko je tačno potrošeno. Mislim da je nešto ispod te cifre", rekla je Kadija.

S druge strane, radio televizija Crne Gore neće moći zvanično da reaguje na jučerašnji kontroverzni post PR-a crnogorskog tima za Eurosong, Sabriju Vulića.

Kadija je rekla da nemaju pravnog pokrića da se Vulić kazni zbog tog neprimjerenog statusa, ali da je "odluka Savjeta da se to reguliše kolektivnim ugovorom".

"Mi smo ranije imali slične probleme i zamolila sam zaposlene da vode računa u komunikaciji na privatnim profilima, jer su javne ličnosti. Ne smije se širiti mržnja, niti neko nazivati  neprimjerenim imenima i tako se štiti svoj, ali i ugled RTCG-a", napomenula je Kadija.

Podsjećamo, Vulić je na svom Facebook profilu objavio, pa izbrisao post u kojem je vrijeđao sve one kojima se ne sviđa nastup Slavka Kalezića.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.