Maska koja će vam obrisati godine sa lica
Ilustracija

Rezultati brzi i efikasni

Maska koja će vam obrisati godine sa lica

U moru maski i krema koje se bore sa znakovima starostima, upravo ova se pokazala kao najefikasnija.

Dok se na tržištu nalazi veliki broj kozmetičkih proizvoda namijenjenih spriječavanju starenja, sve više dama je zagovornik prirodnih preparata, koje se pripremaju u udobnosti svoga doma, piše Super žena. 

Tako se sada u svijetu ljepote jedna izdvojila kao veoma efikasna, a u prilog tome govori sve više broj pozitivnih komentara u kome dame ističu oduševljenje. 

Osim što daje tenu svježinu, ujednačava ten i smanjuje fine borice, ova maska ga i tonira, a rezultati su veoma brzo vidljivi. 

Potrebno je: 

1 kašika kukuruznog brašna
1 kašika nemasne pavlake
5 kašika soka od šargarepe
100 ml vode 

Priprema: 

Kukuruzno brašno sipajte u vodu, dobro ga promiješajte i stavite da se kuva.
Sve vrijeme miješajte smjesu, pazeći da ne zagori. Kada ona postane gusta, sklonite je sa strane i ostavite da se ohladi.
Na kraju dodajte pavlaku sok od šargarepe i ponovno pomiješajte. 

Uputstvo: 

Prije primjene maske, dobro očistite lice. Kada je nanesete, ostavite da na licu odstoji oko pola sata, a zatim ga isperite mlakom vodom. Postupak možete ponavljati 3-5 puta nedjeljno, a masku sve vrijeme držite u frižideru.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.