Slavko večeras daje srcu i dušu!
Foto:Facebook

EUROSONG

Slavko večeras daje srcu i dušu!

Crnogorski predstavnik na ovogodišnjoj Evroviziji koja se održava u Kijevu, Slavko Kalezić poručio je da će tokom večerašnjeg nastupa "dati srce i dušu".

Prvo polufinalno veče muzičkog takmičenja počinje večeras u 21 sat, uz direktan prenos na Prvom programu Televizije Crne Gore, a 18 učesnika boriće se za plasman u finale, u kome će im se 13. maja pridružiti još 10 najboljih iz druge polufinalne večeri, koja je planirana za 11. maj.

Kalezić će nastupiti šesti s pjesmom Space.

On je u poruci koju je danas objavio na Fejsbuku zavalio svima na podršci i poručio da će tokom nastupa dati i srce i dušu. Uz fotografiju sa crnogorskom zastavom koju je, kako je napisao, nosio i njegov otac dodao je između ostalog:

"Ovu zastavu je moj otac nosio. Obećao sam mu da sve što nije postigao u životu, ja ću.Znam da će me posmatrati večeras.Zvijezde će sijati.Budite uz mene. Glasajte za mene", napisao je Slavko.

Kalezić je održao i generalnu probu uoči večerašnjeg nastupa. 
 

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.