Slavko Kalezić: Najveća sam zvijezda ovogodišnjeg Eurosonga
Foto: AA

Spreman da se vine u galaksiju

Slavko Kalezić: Najveća sam zvijezda ovogodišnjeg Eurosonga

Crnogorski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu, Slavko Kalezić, kazao je da je sve spremno na nastup. Poručuje da je vrijene "raspalimo 'Spejs' i da se vinemo u tu čuvenu galaksiju".

"Moram da potvrdim da sam zaista najveća zvijezda ovogodišnjeg Eurosonga po svim statistikama", tvrdi Kalezić, prenose Dnevne novine.

Prvo polufinalno veče 62. Eurosonga počinje večeras u 21 sat, uz direktan prenos na Prvom programu Televizije Crne Gore, a 18 učesnika boriće se za plasman u TOP 10, odnosno finale, u kome će im se 13. maja pridružiti još 10 najboljih iz druge polufinalne večeri, koja je planirana za 11. maj.

Sve oči crnogorske publike biće večeras uprte u Slavka Kalezića. Naš predstavnik nastupiće šesti i predstaviće svjetskom auditorijumu dugonajavljivan, revolucionaran nastup uz numeru "Spejs" (Space).

Četvoromjesečne pripreme, praćene nikada zapaženijom inostranom turnejom, podrškom van granice i paljbom domaćih kritičara, rezultiraće ili velikim uspjehom i trećim finalnim plasmanom Crne Gore u devetogodišnjoj istoriji nastupa (za sada su usamljeni Sergej Ćetković i Nenad Knežević Knez) ili eliminacijom već na prvom stepeniku.

"Kijev je sjajan, oduševljen sam. Ima toliko parkova, zelenila – kao ponosni vegetarijanac, veoma uživam u tome i pronalazim inspiraciju. Sve je spremno za večerašnji nastup. Nakon prve probe, gdje je bilo malo tehničkih problema, druga je prošla sjajno. Vrijeme je da 'raspalimo Space' i da se vinemo u tu čuvenu galaksiju", oduševljeno saopštava Kalezić.

Prilikom inostrane promo turneje u Londonu, Amsterdamu, Tel Avivu i Madridu, Kalezić se uvjerio u značajnu podršku ljubitelja Eurosonga.

Na sličan prijem naš predstavnik naišao je i u Kijevu – zvanični evrovizijski sajt nekoliko puta izvještavao je o posjećenim crnogorskim konferencijama za medije, fanovima koji aplaudiraju Slavku na svakom koraku. Kako to sve izgleda iz Kalezićeve vizure?

"Nevjerovatno je šta se sve dešava u Kijevu! Moram da potvrdim da sam zaista najveća zvijezda ovogodišnjeg Eurosonga po svim statistikama. Spavam po tri sata dnevno, vanredno se zakazuju intervjui, nemoguće je sve stići. Nevjerovatno sam tražen, toliko sam dirnut, toliko mi to imponuje… Nemam riječi", saopštio je Slavko.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.